За нас
ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

„Хаджиев спорт” ЕООД е създадена от Цветан Хаджиев, един от пионерите на спорта джудо в България и от основателите на Българска федерация по джудо. В спортния свят неговото име е останало като майстор на спорта по джудо, заслужил треньор и най – добър съдия по джудо в България за ХХ век, международен съдия олимпийска категория. Единственият българин награден с медала за заслуги от Европейския съюз по джудо.
„Хаджиев спорт” ЕООД е производител на екипи за най – популярните бойни изкуства - ДЖУДО, САМБО, АЙКИДО, КАРАТЕ, ДЖУ - ДЖУЦУ, ТАЕКУОНДО. Изделията с марката HADJIEV ® са с изключително високо качество на изработка, на вложени материали и кройка, покриващи изцяло стандартите за производство на Европейския съюз.
Всички модели екипи за джудо HADJIEV ® са произведени от 100% памук, обработени по специалната технология на HADJIEV ® , гарантираща висока плътност, тежест на материала, отлично избелване, багрене и несвиваемост при пране до 60°С. Изделията са с перфектната кройка НАDJIEV® , отговаряща изцяло на изискваниата за екипите, посочени в правилника на Международните Федерации.
Екипите се произвеждат в бял, син, червен и черен цвят. Стандартните размери са от 110 до 200 см. /през 10 см. / и отговарят на височината на спортиста. Може да се комплектоват горна и долна част от различни стандартни размери. Изработват се и екипи по индивидуална поръчка.